Nog even en ons grote avontuur kan beginnen.

Wauw! Morgen is het eindelijk zo ver. Ons grote avontuur in Guatemala kan beginnen. Nu het zo dichtbij komt, begin ik toch wel wat stress te krijgen. Nu pas dringt het echt tot me door dat ik mijn vrienden en familie drie maanden zal moeten missen. Alles wat ik de voorbije weken heb gedaan, was voor de (voorlopig! – want ik kom nog terug! 🙂) laatste keer. Laatste keer zwemles, laatste keer babysitten, laatste keer bk’tjes drinken, laatste keer werken, laatste keer familie kijken (want ja, ook dat ga ik heel erg missen),… Ik heb dan ook de afgelopen weken extra genoten van de uitstapjes, feestjes en alle andere momenten waarop we gewoon gezellig samen waren.

En ik ben dan wel even (oké, misschien iets langer dan even) aan de andere kant van de wereld en zal alles en iedereen van hier wel missen, toch ben ik er van overtuigd dat dit een super ervaring zal worden. Ik kijk er naar uit om mijn familie in Guatemala te ontmoeten, de school en het land beter te leren kennen, om eindelijk een beetje ‘fatsoenlijk’ Spaans te kunnen spreken,… en om er gewoon volledig voor te gaan samen met Hannelore en Charlotte. Ik weet zeker dat we veel gaan bijleren en vooral ook veel plezier zullen hebben in het verre Guatemala.

Ondertussen staat mijn koffer klaar, heb ik van iedereen afscheid genomen en kan ik nog even genieten van mijn laatste dag in België die ik natuurlijk ga afsluiten met lekkere frieten. Ik ga jullie zeker op de hoogte houden van mijn avonturen in Guatemala en zie jullie snel terug!

Geniet van de rust want als ik terug ben, zal ik veel te vertellen hebben! 🙂

Abrazo y besos!

Elien